Followers

Monday, March 28, 2011

Cerita Outdoor yg tak habis lagi


Salam,


Hari Isnin menjelma lagi,huh, tuptaptiptup, dah nak abis march, April nanti  will be nuh last month melepak kat rumah. macammane la gamaknye budak ni first day at nursery , mesti nangis selok la budak ni, ni pun tgh menaip ni budak kecik ni tgh duduk atas riba, tak pakai baju pakai pampers je sama sibuk nak menaip ngn mama dia.

ok jom sambung cerita outdoor photoshoot nuh,sebenarnya dah lama plan nak g ambik gambar nuh kat taman depan rumah,taman tu rumput dia hijau je, cantik sgt, pastu ada kolam kecik,ngn anak sungai buatan, semenjak duk sec 27 ni,seingat2 baru 2 kali jejak kaki situ.Itupun bila dah jenuh encik suami membebel badan makin gemuk,pi la sekali, pastu mengandung lagi la tak jejak dah taman tu, duk berhibernasi atas sofa depan tv.                      

Satu hari, ofismate en suami kahwin, rumah dia dekat ngn taman tu, bila kitaorg sampai, tgk2 diaorg wat wedding kat dalam taman tu, wah eksited la i yg jakun ni, first time pergi wedding garden, ek garden wedding.nanti me wat entry wedding tu, pelamin dia 1 of a kind bukan pasal pelamin lain, tapi pelamin bawah pokok takde khemah ke apa, mujur tak hujan huhu.Tapi kesian kat pengantin kene jemur tgh panas terik.

After habis en suami snap gambar kat wedding tu, jumpa opismate dia, kitaorg pun pi la snap kat taman tu.

 Nuh haziq yg excited kene lambung2


 Pastu en suami bagi idea extreme dia, suruh nuh pose atas rumput , alas selimut dia, me tgk kiri kanan ramai nye org, malu ah kalau org tgh, tapi kalau en suami dah beria takleh wat apa la ikut je la idea dia tu, nasib baik la tgh duk gaduh laki bini, suami kata letak ah, mi kata takboh ah, panas, tup tup mendung kat padang tu, mi pun letak selimut, letak nuh, en suami snap cepat2 takut panas semula.pose first tu nuh nak nangis tersentuh rumput.


pose after BF nuh 


nuh tgk apa entah.


So overall suka sgt akhirnya nuh dapat jugak ambik gambar situ,skrg ni duk pikir satu lagi plan tertangguh,nak  wat Photoshoot nuh ngn baju Superhero hihihi, baju dah ada, Thanx Aunty Nurin,bila entah hopefeully before baju tu sendat huhuh.

3 comments :

K-Addicts said...

nuh bambam macam baby enjelinajoli je putih melepak!nuh bambam!!!

zahira said...

nice photo! luv it!

najmi said...

kak teh: mama nuh mmg iras angelina joling

klong : thanx\

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...