Followers

Tuesday, January 18, 2011

Di klinik

Salam,


Nurse: baby nama?
Me:  Ahmad Nuh Haziq
Nurse: berapa bulan ?
Me: 6 bulan
Nurse: ni berat dia dah 9.2 kg dah kira tahap obesiti
Me: tapi sy breastfeed dia
Nurse: ok hmmm, dah boleh meniarap?
Me: dah
Nurse: dah boleh merangkak?
Me: belum, dah gerak kaki dia tapi tak maju kedepan pun maybe berat sgt kot badan dia
Nurse: hhehe (gelak save energy) dah membebel?
Me: dah
Nurse: dah bagi solid food?
Me, dah seminggu
Nurse: ok next time datg 23/3
Me: ok

wah ringkas dan padat nurse tu wat conclusion development nuh :)

5 comments :

Anonymous said...

9.2kg? nk dukung!!! mek mane video mkn solid fud...nk tgok.plus vdeo nuh mmbebel!!!! request nih

ReYNa said...

hahhaa.berat tuu baby nuh.patutla mommy makin solid

najmi said...

hihih, mek nkk upload video, tp bile tgk semula malu psl suara ak kuat dooh,pah nak edit tak reti huhuh


rina, solid tak mana gemok jgk mama dia sama naik

Syafinaz Ali said...

Me pergi klinik mana tu kena interview dgn nurse dulu?hehe.Tp mmg semangat la nuh.

najmi said...

Ummi, pusat kesihatan seksyen 7 shah alam, org ramai, nurse nak cut times gitu ah tanya hak penting je huhuhu
dok yeah ah berat sungguh mama dia pun kena semngt gok nak angkat dia :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...