Followers

Thursday, December 23, 2010

The wonder of savvy: IKEA challenge

Salam,

semalam, me, my mum, ekal, and nuh pi ikea,
( my mum datang Kl jenguk2 cucu for 1 week)
mi pegi takde pun niat nak shopping (duit cukup beli sweddish meatball 10 pcs je huhuh)
my mum la nak cari barang 
dalam duk tak plan nak shopping tu
tup tup rezeki nuh my mum belanja Aneboda 3 drawer chest
cita2 besar nak angkut semua tu ngn limousin i 
si cute savvy
dah la ngn stroller nuh lagi ( baru beli ni nak heboh hahahh)
pastu mana nak letak semua ni ha?
shopping tak banyk pun, tapi sebab kete i yg besar tu
kena la pandai2 saving space



dah beli pandai2 la nak angkut balik kan?
bonet seketot tu full ngn kotak ngn benda2 alah merah tu aje


car seat  pun kene jadi practical sikit penuhkan semua space
mi nak Bf nuh pun kepala nuh sampai terhantuk pintu kereta sempit
pastu driver duduk straight je pasal tayar stoller kat kaki seat belakang makan space
dah la stuck lam jam
mmg doa je la driver tak cramp



tgk space kaki i
once letak tak leh gerak2 dah
( gambar motif nak show off stroller hahaha)

after g ikea, makan2
kitaorg g the curve
tgk theme christmas diorg best jugak pink semua
yummy2 mcm rumah hansel and gratel je

nak bergambar , nuh dah selamat dah tido
so takde la gambar nuh 
syg betul




comel kan?

10 comments :

MOMMY NADIA said...

huh tak aci2..
Adam nak gok!!!
kabo ke tokma..
nuh beli mammut macam lah panda duduk dah tu..

tu tmpt toys 1,2,3 brp butir nak akut..kan ada dah kat umah se..

huihhh...sakan gile tokma shopp kali ni ;)
rugi dak ikut!!!

najmi said...

haha mummy adam jeles
mana ada, omma belanja gobok je
hak lain omma shopping for bday present anak kawan omma la
tu la ajak g tak g maren hihihi

ReYNa said...

huhu.huaaa.x leh g ikea doh senang2.dh jauhh.huhuhu

zahira said...

sama la cam atos k long...nak letak stroller kat bonet tak muat! kalo letak kat seat belakang dah penuh. So, terpaksa beli stroller baru jugok, hahaha...

MOMMY NADIA said...

se lagik..
nyeng dah kusi adik adam nak pakai tu nati..
Nuh dak muat dah tu...

najmi said...

rina, hok mari sekali sekala tu sedap mari terus amik je wat balik, ni hok dekat duk survey2 tak beli2 padan duk tgk je
ni dah ada umah sendiri syok ah shopping barang2 umah ork?
mari bawak lori se angkut abih sofa, gobok2 ngn barang dapur :)

najmi said...

klong ye la, kereta ketot stoller besar2 yg kecik mahal plk huhuh

najmi said...

eh adik adam takkan nak pakai graco masam ni lagi kot?g beli maxi cosi pink/purple tu

Syafinaz Ali said...

Shopping mie jgn dok shopping.Pinor mata tgk sana SALES sini SALES!Hehehe!

Anonymous said...

testing2...hehehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...