Followers

Thursday, December 9, 2010

Tudung, Shawl Subang or ala Hana Tajima


Salam,

Kerana hati ini gundah gulana, duk tekan Student  portal utk check result dari pagi tadi tak dapat2,
asyik hilang je button Examination Result  (takde result ke aku ni?)
jadi cuci mata tgk2 tudung
sekrg ni kalau buka Fb mesti ada yg berniaga tudung
macam2 jenis ada,
rasa dah ketinggalan sgt bila tgk tudung baru ni
mula2 kuar yg syria, punya la lama decided nak try 
la ni kuar yg baru macam selang sehari je peshen (fashion ) nye
tak terkejer den

ada yg ada subang plk skrg ni




tgh duk telek2 berkenan esok2 kuar plak yg camni
crinkle2 segala
Crinkle Shawl Shady Ashgray - Click Image to Close

pastu recently jumpa blog ni http://www.stylecovered.com/

Hana Tajima hijab style


syok jugak tgk style dia lain dari yg lain
me nak try ni? in my dream 
bab pakai tudung paling malas nak berpeshen2

thats why i heart selendang panjng yg kosong tu, pakai ngn inner senang
lilit jadi
betapa senang nye nuh pun bole pakai
tak caye?
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-





4 comments :

MOMMY NADIA said...

ternyata si Nuh yg pipi labuh jgak..hehehe..
kembang gile pipi Nuh ;)

Anonymous said...

ololololo sweet nuh pkai tdung.mcm momma die (muahahaha)

zahira said...

hehehehe...cam pompuan pulak nmpk Nuh pakai tudung...

k long beli shawl tak pakai pon...bukan tak nak pakai...ziqri suka nau tarik2 tudung! dah le kalo pakai shawl nak kena pin sana sini. sudahnya...pakai tudung awning jer senang!

najmi said...

klong tu la bab2 pin ni risau gak kut terkena nun bila letak dia atas bahu,
tudung awning mmg senang tak yah gosok lagi best hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...