Followers

Tuesday, December 21, 2010

Snow in Malaysia


Salam,

Alhamdulillah weather  these day sgt la bgus hujan tiap2 hari, walaupun baju ku lembab tak kering2, i still love the weather , tak de la mood swing akibat kepanasan melampau :P
selama seminggu men-anak tirikan blog ni tanpa niat 
today kembali bersiaran
blog dilupakan kerana tuntutan tugas baru 
ye betul sy dah ada kerja
hihih
NOT, im still here surirumah and penganggur terhormat

oo ok dah jauh melalut intro and sy dah tak tau nak relate intro ngn title camne
huhu
senang cite, alkisah,masa cuti kat maal hijrah 
(yup ni cite cuti maal hijrah agak2 aku ni nak kene tukar title blog kotnye
bukan najmi journey lagi kene tukar jadi najmi and the cerita basi) 
ok back to story time cuti haritu g empire
menghabis cuti maal hijrah sambil mimikrkan penghijrahan yg perlu dilakukan keatas diri ni
( yela sgt)
dah duk kat shoping complex ape lagi yg dibuat kalu tak habeskan duit byr parking, makan, and  shopping)
and the only thing yg aku beli teether nuh RM 16.90 hahah shopping la sgt
time2 hujung tahun ni kalu takde snow  kat shopping complex tak namanya hujung tahun la kan
dah nak christmas ni
suka tgk deco2 kat shopping complex yg berlumba2 nak meriahkan raya ni

how i wish one day boleh betul2 main snow
snow, overseas,Dr Najmiyah Muhamad
hahah berangan 
ok la enjoy the pics







1 comment :

MOMMY NADIA said...

mmg lambat sungguh lah kalau baru cite cuti maal hijrah..
apelah Nuh ni..

neway, Nuh tell ur momma, baju stripe biru n that skirt was a totally wrong combination..it make ur momma looks f*t...hahhahahah!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...